Svenska M3 E30 registret på M3Portal.com
Paintwork & interiors
» Coupé
» Cabrio

Statistic
Exterior colours
M3 utan kat (AK01)
M3 US (AK03)
M3 med kat (AK05)
M3 Sport Evolution (AK07)
M3 Cabrio (BB01 och BB03)

Svenska M3 E30 Registret
» M3 E30 i Sverige (Svensksålda/Import)
» M3 E30 i Sverige (Färgstatistik)
» Register/historik
» Årsmodeller
» M3 E30 i projektforumet

Svenska M3 E30 registret på M3Portal.com

De svenska M3-registerna behandlar inte enbart information om vilka bilar som finns i landet utan erbjuder även medlemmar att få svar på frågor om specifika fordon i M3-forumet. Exempel på uppgifter som alltid finns tillhanda är utrustningsdata för varje bil, historiska regelmässiga data såsom mätarställningar vid annonseringstillfällen och besiktningsbesök. I tillämpliga fall finns även miltalshistorik från verkstadsbesök samt information om utgångspriser och beskrivningar vid tidigare annonseringstillfällen. Den samlade kunskapen på M3Portalen kan även ge allmänna råd inför köpet av en BMW M3.

Registerna administreras av medlemmarna m3e30.se och HD91. Vi tar gärna emot bildmaterial och andra uppgifter som kan vara till hjälp för att få registret så omfattande som möjligt och kunna erbjuda en detaljerad köpguide för spekulanter. Gärna får du som medlem bidra med tekniska beskrivningar i forumet gällande vanliga fel och brister samt dina egna erfarenheter kring M3-ägandet. Målet är att informationen ska bli omfattande och att det ska vara lätt att hitta konkreta köpråd. Ju fler M3-ägare och spekulanter som interagerar på forumet desto bättre!

Vid intresse för en specifik bil så ställ frågan i det för modellen avsedda forumet. Posta en länk till annons eller identifiera bilen genom att skriva bokstäverna i registreringsnumret (t.ex. ABC***) alternativt det sjusiffriga chassinumret (exempelvis AC*****).

Välkommen till M3Portal forum!

M3 E30 Engine